Jeugdtrainingen bij TSV Twisk gaan weer van start.

Vanaf dinsdag 5 mei kan de jeugd weer in de buitenlucht sporten op het sportveld van TSV Twisk. We zullen activiteiten organiseren voor de jeugdleden van TSV Twisk en de kinderen tot 18 jaar uit Twisk die nog geen lid zijn van TSV Twisk.

Tot wanneer?

De activiteiten die we gaan organiseren zullen doorgaan tot dat de Gemeente heeft aangegeven dat zij onze sportvelden in onderhoud gaan nemen.

Wat vragen wij van U!

Om alles goed te kunnen coördineren, vragen wij om uw kinderen die nog geen lid zijn aan te melden voor de activiteit. Dit om teleurstellingen bij het complex te voorkomen.

Zo kunnen wij als sportvereniging de juiste maatregelen nemen.

Belangrijk om te weten:

  • Sporten is alleen mogelijk als wij de regels van de KNVB, NOC/NSF en de Overheid/Gemeente hanteren.

Daarnaast vragen wij u en uw kinderen ook om de regels van de Twisker Sport Vereniging in acht te nemen (aanrijroutes, vertrekroutes en natuurlijk de regels welke op het complex gelden).

Alvorens uw kinderen richting de voetbal te laten vertrekken, instrueer uw kinderen om hier naar te luisteren en bespreek de regels (zie bijlage) met uw kinderen.

Er zal iemand van het bestuur van de Twisker Sport Vereniging aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en men kan aangesproken worden bij overschrijdend gedrag

Aanmelden van kinderen (niet leden) kan bij (Jan Roos) mobiel 06 – 21 51 46 35. Minimaal 1 dag voor aanvang activiteit.

Wij hopen dat we uw kinderen mogen verwelkomen bij de club en vragen uw begrip dat opgaven niet vrijblijvend zijn zodat wij ons goed kunnen voorbereiden.

Sportkleding is uiteraard een aanrader (korte) sportbroek, shirt, sport of gymschoenen, kom niet in spijkerbroek en winterjas of iets dergelijks en laat uw kinderen zelf water van thuis meenemen mocht daar behoefte aan zijn.

Toiletten en kleedkamers zijn gesloten op het sportcomplex.

Een hele hoop regels, adviezen en maatregelen, maar het belangrijkste is dat we de kinderen graag verwelkomen op ons sportcomplex om plezier te hebben.

Activiteit:Trainer(s)DagTijdVeld
Jeugdtraining JO8Jan Roosdinsdag18.00-19.00Hoofdveld
Jeugdtraining JO13Jan Roosdinsdag19.00-20.00Hoofdveld

Dit zijn de eerste activiteiten bij TSV. (zodra er meer activiteiten zijn volgt er een update)

Plattegrond sportcomplex Twisker Sport Vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *